Címlap Emmi-pet tudnivalók

postheadericon Emmi-pet tudnivalók

Amit a fogkövességről tudni kell

A kutyák és macskák leggyakrabban előforduló állategészségügyi problémái közé tartozik a fogkövesség, amely a mellett, hogy nagyon kellemetlenné és bűzőssé teszi kedvencünk leheletét, egy idő után tönkreteszi a fogakat is. Ez a kemény kőréteg akkor alakul ki, amikor a szájüregbe kerülő baktériumok az ételmaradékokon elszaporodva lepedéket tudnak képezni, és megtelepednek a fogak felületén.

Amennyiben a fogak rendszeres tisztítása elmarad, és a lepedék nem kerül eltávolításra, úgy mészsók rakódnak le benne, ezáltal egy idő után megvastagodva, mintegy páncélt képezve körbeveszik a fogat. A fogköves fog körül az íny fájdalmassá válik, begyullad és sorvadni kezd, a fog pedig romlásnak indul. Egy idő után a fogak tartószerkezete meglazul, a fogak kihullnak, a vérző, gyulladt íny felületéről pedig a véráramon keresztül baktériumok árasztják el az állat egész szervezetét. Végül a szervezetbe kerülő kórokozók rejtett gyulladásokat okozhatnak a belső szervekben, ezáltal gyengítik az immunrendszert, és védekezésképtelenné teszik a szervezetet a betegségek elleni harcban.

A GYULLADT ÍNYŰ, ELŐREHALADOTT fogkövet csak állatorvos, altatásban tudja leszedni, ami az altatás miatt komolyabb állatorvosi beavatkozásnak minősül, ezért jó, ha nem erre alapozzuk kedvencünk fogkőmentesítését...EZÉRT FONTOS A MEGELŐZÉS!!
Ez az Emmi-pet fogápolási programmal sikeresen megoldható.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 


Tudnivalók az Emmi-pet fogápolásról

 

Az Emmi-pet ultrahangos fogtisztító ultrahang segítségével tisztítja a fogakat, rezgés, hanghatás és dörzsölés és altatás/bódítás nélkül.

A fogkrém fincsi csirke ízű J.

A hatékonyság érdekében rendszeres kezelés ajánlott, ezért „gazdibarát szájápoló programot” dolgoztunk ki, ami kedvére lesz a gazdi pénztárcájának is.

Bejelentkezéshez, időpont egyeztetéshez első alkalommal mindenképpen pár perces személyes konzultációra van szükség (kivétel, ha a kutyust és vérmérsékletét már kozmetikázás alkalmával megismertük), ahol felmérjük a kutyus fogazatának állapotát, vérmérsékletét, hogy hogyan viseli a kutyus a szájában való matatást.

Ínygyulladásos, ínysorvadásos, agresszív kutyusok kezelését nem tudjuk vállalni!

Áraink

  1. kezelés (max. 1 óra)                                                       6500 Ft

Ha az első kezelés alkalmával

nem sikerült az egész fogsort megtisztítani,

minden további kezelés                                                      2000 Ft

Ismétlő/megelőző kezelés:

-         2 havonta visszatérő vendégnél                                      2500 Ft

-         3 havonta visszatérő vendégnél                                      3500 Ft

-         4 havonta visszatérő vendégnél                                      4500 Ft

Féléves időtartam után az 1. kezelés árát számoljuk.

Az időpontokat bérlet formában rögzítjük, így könnyen követhető a gazdi számára is.

2-3 havonta visszatérő vendégeknek a 10. alkalom ingyenes.

 
Közösségi oldalak
Facebook
Google +

By PLAVEB
Ki olvas minket
Oldalainkat 2 vendég böngészi