Címlap Kutyakozmetikai etikett

postheadericon Kutyakozmetikai etikett

Etikett


  1. Kutyakozmetikába csak az évente kötelező védőoltásokkal ellátott, féregtelenített kutyákat, cicákat szabad vinni

  2. A kozmetikába érkezéskor a gazdinak oltási könyvvel kell igazolni az oltások érvényességét.

  3. Beteg állatot kozmetikázni tilos! Kivéve, ha az állatorvos külön kérése a nyírás illetve fürdetés, vagy ha az orvos engedélyezte azt.

  4. Tüzelő és vemhes kutyát sem szabad kozmetikázni! Az ellés előtt azonban a hosszú szőrű fajtáknál tanácsos legalább az emlők környékét és a nemi szervek tájékát megszabadítani a szőrtől.

  5. A harapós kutya a gazdi felelőssége! A problémás, harapós kutyák kozmetikázása gondos előkészületekkel jár, ezért fontos a kozmetikust tájékoztatni erről a tényről, már a bejelentkezéskor. Ha annyira vad az eb, hogy szájkosár és lekötés ellenére sem lehet kozmetikázni, állatorvos véleményét kell kikérni a nyugtatás, illetve bódítás lehetőségeiről.

  6. Mivel nálunk a gazdi is jelen lehet a kozmetikázás ideje alatt (ez nem minden kozmetikában van így), az a kérésem, hogy csak egy (max 2) gazdi kísérje a kutyust. Mindenképpen az a gazdi, akire a kutyus a legjobban hallgat, és az semmiképpen sem lehet 14 évnél fiatalabb gyermek.

  7. Nagyon bolhás kutyákat,cicákat nem áll módomban fogadni a szalonban, ezért kozmetikázás előtt kérném az állat parazita mentesítését. Erre azért van szükség, mert egy-egy bolhás állat utáni fertőtlenítés és nagytakarítási a többi vendég idejének rovására menne. Mérsékelten bolhás kis kedvencekre a fentiek nem vonatkoznak, csak kérem, jelezd telefonon, ha fent áll a bolhásság lehetősége. Köszönöm a megértést és az együttműködést!

  8. A bejelentkezés szigorú előjegyzés alapján történik, ezért 20 perc késés után sajnos már nem tudom elvállalni a vendéget, az egész napos csúszás elkerülése érdekében. Amennyiben a gazdi időben szól a késés miatt, és megoldható a csúsztatás, nem számolok fel többletet, illetve áttesszük más időpontra. Viszont ha nem jelzi a késést, legközelebb +50% felárat számolok fel az eredeti árra.

  9. Lehetőség szerint 24 órával előbb jelezzétek, ha nem jó a megbeszélt időpont. Köszönöm a megértést és az együttműködést!

Módosítás: (2017. január 04. szerda, 17:58)

 
Közösségi oldalak
Facebook
Google +

By PLAVEB
Ki olvas minket
Oldalainkat 2 vendég böngészi